Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/furdoszo/public_html/aluminiumradiator/system/database/mysql.php on line 6
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/furdoszo/public_html/aluminiumradiator/system/database/mysql.php:6) in /home/furdoszo/public_html/aluminiumradiator/system/library/session.php on line 11Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/furdoszo/public_html/aluminiumradiator/system/database/mysql.php:6) in /home/furdoszo/public_html/aluminiumradiator/system/library/session.php on line 11Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/furdoszo/public_html/aluminiumradiator/system/database/mysql.php:6) in /home/furdoszo/public_html/aluminiumradiator/index.php on line 175Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/furdoszo/public_html/aluminiumradiator/system/database/mysql.php:6) in /home/furdoszo/public_html/aluminiumradiator/system/library/currency.php on line 45 Alurad wiking radiátor.

Alurad wiking radiátor.

  Az Alurad Wiking aluminium radiátor föbb tulajdonságai:

 • Hosszú élettartam (25 év felett)

 • Kis helyigény, kis súly

 • Kis víztér, hatékony vízfelhasználás

 • Környezetbarát technológia

 • Csatlakozások: 4 db. G3/4”-OS

 • 5 év garancia

 • Egyedülálló konstrukció

  • hegesztett alumínium csőváz

  • elöl sima, hátul perforált alu fűtőlemezek a jobb hőleadás érdekében

 • Nagyon tartós, porszórt felület

 

 

A hivatalos leíráson túl szeretnénk megosztani egy-két gyakorlati tanácsot is megosztani Önökkel.

A radiátorcserénél a régi Alurad radiátor helyére esztétikusan felszerelhető, mert a radiátor tartójának mérete megegyezik a régi radiátortartó méretével.  Azonos tagszámnál a furatok sokszor megegyeznek. Minimális átalakítással még használhatóak is.

Viszont ha egycsöves fűtési rendszernél átkötő szakasz készül nem lehet felszerelni a radiátort átalakítás nélkül.

Ennek két fő oka van.

Az átkötő szakasz beépítése során megváltozik a radiátor helye (a szelep beépítés miatt), és ezzel együtt a kötéstávolság is megváltozik.  Ez csupán pár milliméteres változást jelent, de ez a radiátor felszerelésénél már azt jelenti, hogy a radiátort feszegetni kell, hogy rá tudjuk csatlakoztatni a szelepre. Ez néha nem is sikerülhet, ha meg akarjuk óvni a radiátort.

Minden radiátorhoz szükséges szerelési csomag.

Alurad wiking egységcsomag     Ára: 3.150.- ft

Keresés finomítása